Caroline Hägglöf

Hon är tjejen som växte upp i en liten förort i Norrland, men som bytte lugnet mot puls i Stockholm. Hon är fotbollstjejen som blev idrottslärare och sedan danslärare på GIH.

Hon är instruktören som varvar spinningcykeln på gymmet med kajaken på Stockholms lugna vatten. Hon är tjejen som njuter av golfrundor, klättring och skidåkning. Hon är tjejen som gärna lagar god mat, bakar och äter mörk choklad. 

Caroline har ett stort engagemang i allt hon tar sig för, hon är en person som sprudlar av energi och kreativitet och hennes glädje smittar av sig på många. Hon har jobbat hårt för att få blivande idrottslärare att se på dansämnet med förtjusning. 

Ett vanligt uttryck som kan hoppa ur Carros mun är: 
Det här är ju TOKskoj!


 

Elin Buchar

Elin är en glad och lite sprallig tjej som alltid har nära till skratt. 

Uppvuxen i Dalarna på en grisfarm, som med tiden omformades till en golfbana. Tidigt skidintresse men valde gymnastiken, aktiv i landslaget under många år. Hon har en otrolig känsla för musik och rörelse. 

En mycket omtyckt och ovärderlig lärare på en F-9 skola. Har tillsammans med sina kollegor jobbat hårt för att stärka och utveckla idrottsämnet och har lyckats väldigt bra med detta. En teaterapa som är kreativ och som alltid lägger ett stort engagemang i det hon tar sig för.

En riktig godisgris som tycker om att måla och köra
tuffa bilar!


 


OM FUNtasiFabriken 

År 2006 startade vi vårt drömprojekt -  FUNtasiFabriken.

Ett alldeles eget företag där vi kan vara kreativa och göra precis det vi vill.

Vi vill inspirera alla som arbetar med människor, främst med barn och ungdomar - underlätta för idrottslärare och se till att det blir mer riktigt rolig undervisning ute i skolorna.Vi har kompetensutvecklingskurser för att inspirera - både i Sverige och utomlands, vi skapar koncept och tipsar om arbetsmetoder som vi vet fungerar bra. Vi skapar egna material, vi försöker hela tiden "känna av" vad som är på gång och arbetar mycket för hitta former som passar läroplaner mm.
VI har en egen "kollektion" med funktionella, roliga träningskläder som vi själva tycker om och gärna använder.
Vi har fått förmånen att även arbeta med olika företag, vi har en rad härliga Kick-offer som vi arrangerat.
Vårt senaste projekt är att vi skapat egen musik tillsammans med musikproducenten Sebastian Fronda - ett otroligt roligt projekt som gett oss mersmak.


Vi hjälper skolor med olika dansprojekt, vi har en bred repertoar med massor med olika dansstilar och vi skräddarsyr också upplägg efter önskemål.
En av våra starka sidor är att göra det enkla effektfullt och vi vill skapa en trygghet i dansundervisningen även för de som inte dansat så mycket tidigare - detta gäller både pedagoger och barn och ungdomar förstås!

Vi har egen barnverksamhet FUNkids - barngymnastik och dans, samt musikmaterialet FUNtime med tillhörande arbetsmaterial, ett roligt och spännande sätt att arbeta med värderingsfrågor.

Vår grundfilosofi är att allting går och vi är noga med att alltid se till att det blir "det lilla extra"!